Je balans terugvinden? Hoe doe je dat?

Immuun-Boost Healthy Life. Logisch toch?

Immuun-Boost Healthy Life

De werkzame kracht voor lichaam en geest.

Boost je immuunsysteem en de weerstand

Influenza virus!  Beter voorkomen dan genezen.

Primaire preventie

Voorkomen van ziekten. Zorgen dat ze geen kans krijgen.

Immuun-Boost voor sporters?

Goed idee en toegestaan

Weersta de weerstand: Weg met uitstelgedrag

weerstand 1

Uitzwermende virussen
Als een verkoudheidsvirus een cel besmet - in bijvoorbeeld ­iemands neusslijmvlies - zit die cel al snel zo vol met virusdeeltjes dat hij stukgaat. Duizenden virussen zwermen dan uit om andere cellen te besmetten. Dat gaat zo even door, tot het immuun­systeem een geschikte antistof heeft samengesteld. Die kunnen dan in grote hoeveelheden worden aangemaakt, om vervolgens en aanval uit te voeren. De antistof plakt vast aan de virussen en zorgt ervoor dat ze niet meer besmettelijk zijn, zowel voor de eigen cellen alsmede die van anderen. Maar tot die tijd heeft de zieke al veel snotteren en hoesten opgeleverd én overal het virus ­verspreid.


1. Een goedwerkende immuunsysteem
verdedigd mensen tegen binnendringers, zoals: virussen, bacteriën en schimmels.
De huid en slijmvliezen zijn onze eerste en belangrijkste verdedigingslinie tegen ziekteverwekkers. De harde hoornlaag van de huid is
een stevige barrière. Door hoesten en de werking van trilhaarcellen kunnen de longen verschoond blijven van ziekteverwekkers.

2. Een goedwerkende immuunsysteem ruimt het slagveld snel op en zorgt voor herstel. Daarnaast kan het kanker bestrijden door voortdurend ontspoorde eigen lichaamscellen op te ruimen. Dat is extra belangrijk voor oudere mensen om niet (erg) ziek te worden. De microben die binnenkomen via besmet voedsel en drank worden verwelkomd door agressief maagzuur dat de meeste binnendringers doodt.

3. Een goede balans tussen inspanning (beweging/sport) en ontspanning (rust/slaap) is belangrijk. Daarnaast is gezonde voeding
heel belangrijk. Een lichaam heeft voldoende vitaminen en mineralen uit voeding nodig om het afweersysteem in orde te houden.
I
mmuun-Boost
Extra Weerstand
kan dan de weerstand op peil houden of verhogen. Blijf fit met een goede weerstand.

Immuun-Boost Extra Weerstand van Preventief-Zorgroep is een nieuw Healthy Life zorgproduct, bestaande uit Full Spectrum Cannabidioil geïnfuceerd met een aantal CO2-geëxtraheerde oliën, die de nadruk legt op het mogelijk voorkomen van ziekten die de gezondheid kunnen beschadigen. We noemen bijvoorbeeld blootstelling aan: pesticiden en chemicaliën zowel in de voeding, maar ook in schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. Immuun-Boost Extra Weerstand heeft ook een gezond effect op een gebrek aan slaap en ontspanning. Het is dus duidelijk dat aanhoudende stress en een slechte voeding de werking van het immuunsysteem negatief kunnen veranderen.

 

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

 

Handelen voordat het probleem ontstaat
Preventie is het geheel van doelbewuste initiatieven die anticiperen op risicofactoren - handelen voordat het probleem ontstaat - en ageren wanneer de eerste signalen zich ontwikkelen en de problematiek aan het ontstaan is. Preventie is het voorkomen van problemen, door van tevoren in te grijpen. Immuun-Boost extracties zijn ontwikkeld door een EcoCert-laboratorium. De totaliteit van alle geïnfuceerde extracten, hebben een collectieve werking. Veilig en gezond.

Mannelijke en vrouwelijke Immuun-Boost gebruikers met een gezonde weerstand

Nieuw 10

Weerstand tegen lichaamsvreemde stoffen
Een goede weerstand wordt onder andere bepaald door het immuunsysteem. In biologische zin betekent dat: weerstand tegen lichaamsvreemde stoffen. Dat kunnen ziekteverwekkers zijn, maar ook gifstoffen. Om de weerstand - immuunsysteem - te ondersteunen heeft Preventief-Zorggroep samen met een extern gecertifieerd laboratorium Immuun-Boost Extra Weerstand ontwikkeld. Een succesvolle samenstelling - van de beste natuurlijke CO2-geëxtraheerde Medicaloil - die het immuunsysteem ondersteunen en bescherming kunnen bieden tegen griep-influenza. Door de collectieve werking van alle stoffen is de kwaliteit van  Immuun-Boost Extra Weerstand super effectief.

weerstand 3

Immuun-Boost Extra Weerstand is ontwikkeld om het lichaam te verdedigen tegen lichaamsvreemde stoffen, zoals: schimmels, bacteriën parasieten en gifstoffen. Het afweersysteem is ontzettend sterk, maar soms ook heel complex. En dat moet ook wel, want het  lichaam staat constant bloot aan ziektekiemen en andere schadelijke stoffen.
Het immuunsysteem moet mensen beschermen tegen indringers van buitenaf. Het is ontworpen om het lichaam te verdedigen tegen lichaamsvreemde stoffen. Het immuunsysteem of afweersysteem bevindt zich overal in het lijf, zoals: in de huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel. Immuun-Boost Extra Weerstand heeft een collectieve werking om het immuunsysteem te boosten en de weerstand te verhogen.

Niets is belangrijker dan een goede gezondheid. 
Maar een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend.

Logo-500