Je balans terugvinden? Hoe doe je dat?

Immuun-Boost Healthy Life. Logisch toch?

Immuun-Boost Healthy Life

De werkzame kracht voor lichaam en geest.

Boost je immuunsysteem en de weerstand

Influenza virus!  Beter voorkomen dan genezen.

Primaire preventie

Voorkomen van ziekten. Zorgen dat ze geen kans krijgen.

Immuun-Boost voor sporters?

Goed idee en toegestaan

Ingrediënten-label Immuun-Boost Extra Weerstand CBD
CO2-extracties zijn voedingssupplementen en zijn getest voor diverse verontreinigingen en aanwezigheid van ongunstige bestanddelen, zoals: schimmels, gisten en bacteriën. De CO2-geëxtraheerde oliën in Immuun-Boost Extra Weerstand zijn van biologische oorsprong, hebben een heilzame werking en zijn veilig in gebruik. De totaliteit van alle stoffen hebben gezamenlijk een collectieve werking.

 

Cannabis Sativa
Cannabidiol is een niet-psychoactieve cannabinoïde, die voorkomt in cannabis en beschikt over farmacologische interacties. Cannabidioil (CBD) wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt vanwege
de voordelen die mensen ervan ervaren. Zo zou het preventief helpen tegen verschillende klachten.
De cannabis-olie van Preventief-Zorggroep is EU-produced, BIO-gecertificeerd en wordt gebruikt als
carrier-oil voor Immuun-Boost Extra Weerstand. Een unieke combinatie van cannabidioil geïnfuceerd
met heilzame gezonde plantenextracties. Een nieuwe Medicaloil om het immuunsysteem te boosten en
de weerstand te verhogen.

CO2-extracted Lemon-oil
Deze extractie beschermd tegen infecties. De antibacteriële ontstekingsremmende stoffen zijn onderzocht op hun functies voor het immuunsysteem. Lemon-oil is een krachtige antioxidant, geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand. Het heeft een reinigende werking en bevat stoffen die onderzocht zijn op hun functies voor weerstandsverhoging. Een gezonde krachtpatser voor het immuunsysteem en de weerstand. Bij virusinfecties kan het de ademhaling ondersteunen om het lichaam te beschermen tegen indringers. Superkritisch geëxtraheerd van laboratorium tot productie.

CO2-extracted Oregano-oil
De wereld om ons heen belast ons lichaam constant met bacteriën, virussen, schimmels en parasieten.
Een sterk immuunsysteem verdedigt ons tegen indringers, maar soms kunnen we wel wat steun gebruiken. Uit onderzoek is gebleken dat Oregano rijk is aan antioxidanten die vrije radicalen en ontstekingen kunnen neutraliseren. Deze extracted oil is geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand en ondersteunt het immuunsysteem, boost de weerstand en treedt krachtig op tegen ziekteverwekkers. Deze extractie is een legitieme olie van hoge kwaliteit. Extreem krachtig en kiemdodend.

CO2-extracted Ginger-oil
In gember zitten vitamines A, C, E, B, magnesium, ijzer, zink, calcium, bètacaroteen en de prikkelende verbindingen van gingerol en shogaol. Een goed antisnottermiddel. Kortom: deze extractie bevat een vluchtige immuun versterkende olie, met veel actieve stoffen die bij aankomende griep/influenza van
pas kunnen komen. Profiteer van de genezende werking van het gember-extract, geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand. Deze extractie heeft een heilzame werking en komt goed van pas in deze heftige tijden. Superkritisch geëxtraheerd van laboratorium tot productie.

CO2-extracted Cinnamon-oil
Een patser voor weerstandsbescherming en ondersteuning voor een gezonde metabole functie van de  stofwisseling. Verder wordt immuunsysteem gestimuleerd bij seizoensgebonden ongemakken, zoals: griep, verkoudheid, hoesten, koorts en virussen. Antibacterieel, antiseptisch, desinfecterend en ontsmettend. Werkt ontstekingsremmend en barst van de antioxidanten. Dit is een opmerkelijk extract van kaneelschors dat anders is dan stoomdestillatie. Het CO2-extractieproces heeft kaneelschors opnieuw gedefinieerd en is geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand.

CO2-extracted Eucalyptus-oil
Door kritische CO2-extractie kan Eucalyptus vastzittend slijm ophoesten én assisteert het immuunsysteem bij de bestrijding van infecties. De olie wordt gewonnen uit bomen, struiken en bladeren van Eucalyptus Loxophleba. Deze extracted oil heeft invloed op het ademhalingssysteem, meer bepalend op de bovenste luchtwegen en stimuleert de immuniteit en de weerstand. De geëxtraheerde eucalyptusolie wordt reeds eeuwen gebruikt om de luchtwegen te verzachten. Ook is deze CO2-extractie geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand en getest van laboratorium tot productie.

CO2-extracted Peppermint-oil
Deze geëxtraheerde Peppermint-oil staat in de top drie van extracties met de meeste antioxidanten.
Het ondersteunt de weerstand en versterkt het immuunsysteem. Wanneer deze niet goed werken kunnen er bepaalde organen worden aangevallen. Mensen kunnen dan ziek, zwak en misselijk worden.
Dat kan de oorzaak zijn van een opkomend of aanwezig influenzavirus. Verder kan het rust geven bij
lichte spasmen van het maag-darmkanaal, flatulentie en buikpijn. CO2-extracted Peppermint-oil heeft een kalmerende werking is geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand.

CO2-extracted Cannabis Sativa Biomass Extract
Cannabis Sativa is een extract dat wordt gebruikt in de fytotherapie en heeft al sinds mensenheugenis een genezende werking. Vaak is het voor patiënten die ziek zijn - door bijvoorbeeld influenza - moeilijk om betekenis te vinden in het dagelijks leven. Apathische gevoelens overheersen en niets is de moeite waard. De wetenschap laat steeds vaker zien dat een krachtige kritisch geëxtraheerde Cannabis Sativa (CBD olie) goed kan werken. De olie wordt verwerkt volgens de hoogste biologische normen. De met Immuun-Boost Extra Weerstand geïnfuceerde is getest van laboratorium tot productie.

CO2-extracted Piper Nigrium Fruit Extract
Piper Nigrium is een extract van zwarte peper dat uit 99% piperine bestaat. Dit extract is toegevoegd om de absorptie in de darmen te bevorderen. Veelal gebruikt in Kurkuma Longa Rhizome. Hierdoor wordt  Kurkuma Longa Rhizome meer dan vier maal beter opgenomen. Verder bevat het Piper Nigrium-extract twee stoffen, die sterke ontstekingsremmende eigenschappen bezitten om ontstekingen in de vaatwanden te kunnen bestrijden. Een gezond percentage Pipper Nigrium is getest van laboratorium tot productie en geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand. Onmisbaar voor een goede gezondheid.

CO2-extracted Olea Europaea Fruit
Olea Europaea Fruit is afkomstig van een groenblijvende struik of boom, die tot 15 meter hoog kan worden. Groeit relatief langzaam, heeft een dikke stam en lange wortels. De bladeren zijn 3 tot 9 centimeter lang, elliptisch en zilverachtig van uiterlijk. Pas na 5 jaar begint de boom vruchten te dragen. Dit extract heeft veel heilzame kenmerken die goed zijn voor de gezondheid. Olea Europaea Fruit wordt al eeuwen gebruikt tegen veroudering gerelateerde ziekten. CO2-extracted Olea Europaea Fruit is een plantaardig voedingssupplement, geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand.

VitaComplex: Vitaminsextract
Vitamine-extracten komen van nature voor in groente en fruit, en zijn bekend om haar weerstand ondersteunende invloed. VitaComplex als toevoeging in Immuun-Boost is goed voor de weerstand tijdens en na fysieke inspanning en bij opkomende ziekten, zoals influenza. Daarom zijn er vita-extracten toegevoegd aan het Immuun-Boost supplement. Deze worden door het lichaam herkend en bevorderen zo de opname van de toegevoegde extracten. In combinatie met Cannabidioil (CBD) wordt gesproken over een rustgevende effect op de gemoedstoestand. Geïnfuceerd met Immuun-Boost Extra Weerstand CBD.

Extractiemethode
De CO2-extractiemethode is een zachte extractiemethode. Voor het verkrijgen, wordt er bij het proces onschadelijke koolstofdioxide (CO2) gebruikt. Bij dit proces wordt de koolstofdioxide - superkritisch - geëxtraheerd. De stoffen CBC, CBN, CBV en CBG zijn - naast de geëxtraheerde planten extracten - in cannabidioil (CBD) aanwezig. Bij sommige extractiemethodes worden niet alle belangrijke ingrediënten bewaard, of gaan verloren. Denk hierbij aan technieken waarbij hitte wordt gebruikt, of technieken op basis van giftige oplosmiddelen. Immuun-Boost Extra Weerstand veilig en van biologische oorsprong.