Je balans terugvinden? Hoe doe je dat?

Immuun-Boost Healthy Life. Logisch toch?

Immuun-Boost Healthy Life

De werkzame kracht voor lichaam en geest.

Boost je immuunsysteem en de weerstand

Influenza virus!  Beter voorkomen dan genezen.

Primaire preventie

Voorkomen van ziekten. Zorgen dat ze geen kans krijgen.

Immuun-Boost voor sporters?

Goed idee en toegestaan

Gezond worden en gezond blijven

Nieuw 12

Gezond worden en gezond blijven
Veroudering heeft effect op alle cellen in ons lichaam, dus ook op onze afweercellen.
Het afweersysteem dat ons normaal zo goed verdedigt tegen virussen en bacteriën laat het daardoor steeds meer afweten. Ook gevoeligheid voor kanker en auto-immuniteit neemt toe met het verstrijken van de jaren. Leeftijd is daarmee één van de grootste risicofactoren voor ziek worden en sterfte.

Calorierestrictie
Na je 50ste verjaardag adviseren we daarom om wat minder te gaan eten. Dat kan bijvoorbeeld door net iets minder producten met koolhydraten te eten, bijvoorbeeld een boterham minder bij de lunch en een opscheplepel pasta of aardappel minder bij het avondeten. Kortom: minder en gezond eten, meer bewegen en gezonder leven: niet roken, en alcohol matigen. Momenteel wordt minder eten (calorierestrictie) beschouwd als één van de meest effectieve strategieën voor een langer en gezonder leven..

Vooral bij oudere mensen - al vanaf 50 jaar - begint de kans op onbalans tussen aanval en demping op te spelen. Ze zijn dan vatbaarder voor bacteriële en virale infecties en voor het ontstaan van kanker en auto-immuunziekten. Belangrijk is om ervoor te zorgen dat de weerstand en immuniteit op peil blijft. Immuun-Boost Extra Weerstand helpt.

Proberen?

Minder eten, levensverlengend?
Dat caloriebeperking levensverlengend werkt, was al aangetoond bij proefdieren. Recent onderzoek bij mensen onderschrijft deze conclusie. Het vertraagt de stofwisseling en beschermt tegen ouderdomsziekten en neurologische aandoeningen. Verdere onderzoeken hebben aangetoond dat calorierestrictie het metabolisme vertraagt. Dat duidt er op dat het lichaam haar energie efficiënter gebruikt. Zo zijn er veel aan ouderdom gerelateerde ziekten te voorkomen. Het afweersysteem - ook wel immuunsysteem genoemd - beschermt ons dag in dag uit tegen ziekteverwekkers, zoals: bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Daarnaast bestrijdt het kanker door voortdurend ontspoorde eigen lichaamscellen op te ruimen.

Het afweersysteem beschermt ons tegen ziekmakende bacteriën en virussen. Kortom: het leert een ziekteverwekker te  herkennen.
Bij een volgende besmetting met dezelfde ziekteverwekker wordt er beter en sneller gereageerd en worden we minder snel ziek.
Bescherm ook de weerstand en immuniteit met: Immuun-Boost Extra Weerstand

Een goede weerstand beschermt mensen tegen allerlei kwalen, problemen en ziekten

gezond 2

Immuun-Boost Extra Weerstand helpt, maar is geen garantie dat mensen geen ziekten meer oplopen.
Het is extra zorg van een nieuwe extractie door de natuur ontworpen

Ouder worden en gezond blijven
Een gevolg van ouder worden is dat spieren afnemen in omvang. En spieren verbruiken meer energie dan vetweefsel. Omdat je spiermassa afneemt, heb je dus minder energie nodig en daarom ook wat minder eten. Ouder worden betekent meestal minder bewegen. Wanneer mensen minder bewegen hebben ze ook minder eten nodig. Maar minder eten mag niet leiden tot ondervoeding. Ook hierbij blijft de immuniteit en de weerstand een belangrijk gezondheidsonderdeel. Immuun-Boost Extra Weerstand helpt.

Body Mass Index - BMI
BMI ook wel Quetelet Index genoemd, is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI wordt berekend door het lichaamsgewicht in kilo’s te delen door de lengte in meters en de uitkomst nog een keer te delen door de lengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van het lichaamsgewicht. Het gaat er bij de BMI dus niet om wat cosmetisch gezien het mooiste is. BMI berekenen kan heel snel en gemakkelijk met onze simpele de BMI calculator. Zo weten mensen direct of ze wel of geen overgewicht hebben. Deze formule geldt voor mannen en vrouwen, zowel jongvolwassenen als volwassenen en ook voor jongtime ouderen. Een BMI index geldt niet voor intensieve sporters en kinderen. BMI meten?

Foto 37

De directie van Preventief-Zorggroep is er trots op om met een ​​ongelooflijke groep - teams en individuen - te hebben gewerkt die niet alleen onze merkfilosofie Immuun-Boost belichamen, maar ook pleiten voor een gezonde levensstijl. Een groep professionals die geweldige dingen hebben bereikt in hun respectieve vakgebieden op gebied van CO2-geëxtraheerde oliën voor verbetering van de gezondheid en het beschermen tegen virussen.

Nieuwe producten die binnenkort verschijnen:

BioPharRelax en BioPharSleep

Logo-500
Virus 2

De totaliteit van alle stoffen hebben een collectieve werking

Kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie.
Kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische industrie.
Grensoverschrijdende samenwerking in Europees verband. EU Union
Grensoverschrijdende samenwerking in Europees verband. EU Union
De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid Een agentschap van de Europese Unie.
De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid Een agentschap van de Europese Unie.