Wie mogen Immuun-Boost Extra Weerstand gebruiken?

Immuun-Boost is een Full Spectrum supplement voor extra weerstand en kan door iedereen vanaf 18 jaar gebruikt worden. Is extra geschikt voor senioren, Yong-Time senioren en mensen met een zwak immuunsysteem en lage weerstand aandoeningen.

Uw immuunsysteem bestaat grofweg uit twee soorten: specifieke weerstand (tegen specifieke ziekten) en non-specifieke weerstand (algemene bescherming). Hoe hoger uw weerstand, hoe beter u bestand bent tegen ziekten. Het wordt steeds duidelijker dat een goede weerstand uitermate belangrijk is. Maar let op: we worden iedere dag gebombardeerd met pesticiden en chemicaliën, in verzorgingsproducten, dagelijkse voeding maar ook in schoonmaak artikelen,   hebben een negatieve invloed op ons immuunsysteem.

Immuun-Boost Extra Weerstand is door een extern laboratorium ontwikkeld. De unieke CO2 geëxtraheerde Fullspectrum olie ondersteunt het immuunsysteem en boost de weerstand, on een goede biologische beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Immuun-Boost Extra Weerstand bestaat uit hoogwaardige ingrediënten, met  immuun versterkende eigenschappen ter ondersteuning tegen invloeden van buitenaf.  Deze heilzame  Health Care olie is een Suppletie voor een goede weerstand

Immuun-Boost Extra Weerstand is ontwikkeld uit de levenskracht van: Cannabidiol (CBD) met Kurkuma Longa Rhizome en Peper Nigrium als basis olie en geïnfuceerd met verschillende extracties van  bloesem, vruchten, zaden, bladeren en de schors of  het hout van stam, takken of wortels.

Immuun-Boost Extra Weerstand verkrijgbaar met 500 mg, 1000 mg, 1500 mg en 5000 mg.
De flesje zijn zonwerend  zijn voorzin van een garantie pipet sluiting, voor een veilig en gecontroleerd druppel systeem.

Immuun-Boost Extra Weerstand heeft een biologisch keurmerk. Het is geteeld zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie en kunstmest. EFSA, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid en GMP, Good Manufacturing Practices,  een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie,

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Juist in deze tijd is het daarom belangrijker dan ooit om het immuunsysteem zo goed als mogelijk is op orde te krijgen en de weerstand te boosten om een goede biologische beschikbaarheid te garanderen. Dit is geen garantie dat mensen geen ziektes oplopen. Het is wel extra zorg voor een systeem dat de natuur heeft ontworpen.

Foto 14

Immuun-Boost Extra Weerstand voor inname en gebruik - lees meer in de bijsluiter.
Voor gebruik altijd het flesje even schudden. Druppel of spray de olie in de mond.
Houd de olie ongeveer 40 seconden onder de tong voordat je het doorslikt.
Verhoog, indien nodig, na iedere 3 á 4 dagen het aantal druppels om zo de gewenste dosering te bepalen.
Voor Preventief gebruik is dagelijks 15 - 20 mg voldoende = 6 - 8  pipet druppels.

Immuun-Boost Extra Weerstand is een Medicaloil product van goed onderbouwde natuurlijke extracties, om het immuunsysteem te bevorderen en de weerstand te boosten. Het doet dagelijks zijn werk, maar daar merk je misschien niets van. Dat is de kracht van deze super geconcentreerde - door het laboratorium ontwikkelde - CO2-geëxtraheerde olie. Al onze producten zijn voorzien van: lab specificaties, biocertificaten en keurmerken.

Immuun-Boost Extra Weerstand is een extractie die het lichaam en geest in balans kan houden.
Tegenwoordig zijn suppleties - om gezond te blijven - noodzakelijk. Onze met zorg geproduceerde producten behoren tot de beste van de wereld en hebben de meest strenge kwaliteitstoetsen doorstaan. Dat is de lat die wij ons hebben opgelegd. Niet voor niets zijn sommige gecertificeerde producten bekroond met de World Commitment Award.

Immuun-Boost Extra Weerstand wordt geproduceerd met een extractiemethode waarbij plantmateriaal onder hoge druk wordt gezet om 100% zuivere extracten uit hennepplanten te halen, die worden geïnfuceerd met de extracties van bloemen, planten, bladeren, boomschors en basten. Deze extractiemethode is de meest betrouwbare, schoonste, mildste maar tevens de meest duurste methodes. BioPharMedioil gebruikt deze methode voor al haar producten. Want een goede gezondheid brengt vreugde in het leven. Want als jij straalt, straalt de wereld!

Immuun-Boost Extra Weerstand heeft een heilzame werking en komt uitstekend van pas in tijden waarin het extra belangrijk is gebleken om goed op de gezondheid - weerstand en immuniteit - te letten. Door de gebruiksvriendelijke en zuinige pipetnauwkeurigheid is het gebruik van Immuun-Boost veilig en betaalbaar en zijn geproduceerd onder strikte farmaceutische kwaliteitscontroles.

Overzicht

 Gebruik Immuun-Boost

Het bepalen van de juiste dosis Immuun-Boost kan soms verwarrend zijn.
Het hangt namelijk af van veel unieke variabelen, zoals: je fysieke gezondheid, leeftijd, gewicht en de klachten.

Voor Preventief gebruik:                                      dagelijks 15 tot 25 mg = 6 tot 10 druppels
Bij griepachtige symptomen:                              dagelijks 40 tot 60 mg = 15 tot 25 druppels

Maak uw keuze voor 500, 1000, 1500 of  5000 mg>
5000 mg voor één jaar preventief gebruik op aanvraag
Bij een bestelling ontvangt u een extra gratis voucher van 10%

Hoe gezond bent u? Bereken nu eenvoudig uw BMI
https://www.medicaloil-magazine.nl/bmi-berekenen-stap1/

BioPhar - Europe
Part of LeembergHolding
Brückenkopfgasse 1
Graz, 8020- Austria
+31 (0) 643 746 750

BioPhar-Medioil
Sales Advisor Benelux
Klein Diep 2
8431 SL- Oosterwolde
+31 (0) 85 0605 447
info@medicaloil.eu

BioPhar - Medioil
Cannabis Geneeskunde
Helen zonder high te worden

Bankgegevens in Nederland

Bank:
NL17 SNSB 0947 9620 34
BTW-nummer: NL.857476403.B01
Kamer van Koophandel: 68509405

sofort
sepa
iban
ideal
bancontact
afterpay